Era o zi de Decembrie in apropierea Crăciunului. Copii luaseră deja vacanta de iarna de care începuseră să se bucure. Multi copii se bucurau de vacanță prin tot felul de jocuri și socializare dar la un moment dat văd un tocilar care aruncase pe malul marii o așa numita invenție nefuncțională.
Curioasa mă apropii și observ că era o consola de jocuri video cel mai probabil modificată. Încercând să îmi dau seama cum sa o fac sa funcționeze, îmi amintesc că lucrurile oamenilor au nevoie de electricitate așa că chem un tipar electric dar veniseră 3. Deși la început invenția părea că nu se urnește, nici cu cei 3, apăru si o meduză dintr-o specie rara. De îndată ce biciui invenția respectivă cu piciorușele ei, un fulger verzui străfulgera zona și apoi ca din neant apăru un cort de circ pe plajă. Cortul de circ era și decorat conform sărbătorii Crăciunului. Nu știam dacă e aievea sau o holograma.
Dar nu aveam totuși nimic de pierdut dau cel puțin așa gândeam eu in acel moment.
Încerc să îl găsesc pe directorul circului sau ringmaster cum mai era numit, in concepția mea, fiind că poate daca particip la spectacol, mă mai pot alege cu niste peștișori prăjiți sau gustărele gratis.
Cam știam cum e lumea spectacolelor căci în trecut mai participasem la un show la un delfinariu.