Ingrediente
8 porții
8 oua
1 l lapte
1 pachet de unt( eu am folosit margarina de data asta, pentru ca n-am mai avut unt in frigider)
6 plicuri de zahar vanilat
10 lg faina
300 g zahar
Preparare
-Se topeste untul cu zaharul si 4 lg de lapte intr-un vas mai mare . Se da la racit.
-Separam ouale; galbenusurile se freaca cu zaharul vanilat ( 5 plicuri) iar albusurile se bat spuma cu un praf de sare.
-Adaugam galbenusurile peste margarina, faina, laptele..amestecand continuu. -Se adauga si albusurile, amestecand usor cu o lingura de lemn de sus in jos.
-Se tapeteaza o tava termorezistenta si se toarna compozitia in ea. Se coace la foc potrivit 45 minute.
-Nu sectionam, inainte de racirea completa..
-Se vor forma 3 straturi, de la sine: foaie, crema, foaie.
快い浮気者 [Help],,This is reality,,[Life]私のキャンデ