Bauturi traditionale:
Toate băuturile non-alcoolice tradiţionale coreene sunt denumite "eumcheongnyu". Conform documentelor istorice privind bucătăria coreeană se cunosc 200 de eumcheongnyu. Eumcheongnyu pot fi împărţite în grupuri de cha (차 ceai), tang (탕 apă fiartă), Jang (장 suc de boabe fermentate cu gust acru), suksu (숙수), galsu (갈수), hwachae (화채 suc de fructe), sikhye (식혜 băutură de orez dulce), sujeonggwa (수정 과 băutură de curmal japonez), milsu sau kkulmul (밀수, 꿀물 apă mieroasa ), jeup (즙 suc) şi lapte cu materiale din ingrediente şi metode de preparare. Printre eumcheongnyu, cha , hwachae , sikhye, şi sujeonggwa sunt încă larg favorizate şi consumate, Cu toate acestea, tang , Jang, suksu, galsu aproape au dispărut în prezent.
Bauturi alcoolice:
Soju (cartofii dulci sau lichior de orez)
Jinro (brand de soju)
Baekseju
Cheongju vin de orez
Sogokju
Beopju, lichior traditional din Gyeongju.
Yakju
Takju, sau makgeolli
Dongdongju
Insamju (vin medicinal dinginseng)
Munbaeju
Dugyeonju
Gyepiju
K-SOOL
Bere
Oriental Brewery (mărci incluse : OB şi Cass)
Hite (alte produse includBlack Beer Stout)
Taedonggang o bere nord-coreean asemănătoare cu berea engleza; se produce din 2002
Ceaiuri
Ceai verde
Boricha,obţinut din orz.
Sungnyung facut din boabe de porumb prăjite fierte.
Yulmu cha, realizat din grâuyulmu (율무).
Cafea
Maxim, o cafea uscată prin congelare, care include smântână şi zahăr.
Hwachae
Hwachaeeste un grup de băuturi tradiţionale coreene făcute cu fructe, petale de flori şi miere, sau zahăr.
Altele
Sikhye, o băutură de malţ.
Solhinun, o băutură din mugur de pin facut prin Lotte.
Sujeonggwa, o băutură dincurmal japonez.
Ogamcha, o băutură cu arin, lemn dulce, Chaga şi ginseng.
Moderne:
Chilsung Cider, un sifon de zahăr clar carbonatate (nu de lamaie-lime ca Sprite)
Bacchus-F[6]
Milkis, .
Dooyoo,
McCOL.
Sac Sac, o băutură Mandarină aromă de portocale (suc nu pur), cu bucăţi de pastă găsite în cutii de aluminiu mici, cu o ureche detaşabilă
Vita 500 o băutură energizantă lansat în 2001
Banana Milk