-200 gr carne de pui ( fara grasime ) -2 lingurite osake ( puteti folosi vin alb ) -1 lingurita sos soia -putina sare -2-3 cartofi -1 ou -faina -ulei pt prajit
Carnea de pui se taie cam 3-4 cm in lung, apoi se da cu sare si se pune osake ( vin alb ) si sosul de soia. Se curata cartofii de coaja si se taie ca la cartofii prajiti mai subtiri cam 2-3 cm apoi se spala, se ia un servet de bucatarie si se usuca. Se iau cartofii si se amesteca cu puiul si oul batut,apoi luati un manunchi din cantitate si dai prin faina si prajiti in mult ulei.
Roxana H.
××Fondator××
❥ Army: : nazzy
×Sex :
×Gold : 27356
×Silver : 66957
×Reputation : 38
❥×Enrolment Date : 2014-11-08
×Age : 28
×Location : Ατενος, Ελλαδα
×Mood : (⊙ω⊙)
Re: SASAMI NO MINOYAKI Fri Mar 27, 2015 6:49 pm
●▬●♀۞♔♚♕ ۞♂▬▬●
Hidamari
××VIP MEMBER.
×Sex :
×Gold : 2730
×Silver : 37373
×Reputation : 13
❥×Enrolment Date : 2014-12-17
×Age : 30
×Location : Japonia
×Mood : Sunny!
Re: SASAMI NO MINOYAKI Fri Mar 27, 2015 6:51 pm
si bineinteles, se serveste cu orez. :]] bine arata si nu pare greu de facut
Roxana H.
××Fondator××
❥ Army: : nazzy
×Sex :
×Gold : 27356
×Silver : 66957
×Reputation : 38
❥×Enrolment Date : 2014-11-08
×Age : 28
×Location : Ατενος, Ελλαδα
×Mood : (⊙ω⊙)
Re: SASAMI NO MINOYAKI Sat Mar 28, 2015 3:59 pm
zici ca e slana carnea aia de langa oua
●▬●♀۞♔♚♕ ۞♂▬▬●
Hidamari
××VIP MEMBER.
×Sex :
×Gold : 2730
×Silver : 37373
×Reputation : 13
❥×Enrolment Date : 2014-12-17
×Age : 30
×Location : Japonia
×Mood : Sunny!
Re: SASAMI NO MINOYAKI Sat Mar 28, 2015 6:05 pm
pai ei de obicei nu dau la o parte grasimea. e vrajeala ce scrie acolo in reteta ca fara grasime, nu am mancat niciodata in Japonia carne la care s-a dat grasimea la o parte, intotdeauna o lasa. si e scarbos, eu incerc sa o dau la o parte. :]]