TIMPI DE PREPARARE
Timp de preparare: 30 min
Gata in: 30 min
INGREDIENTE
3-4 cartofi
1 legatura ceapă sau o ceapă roşie
1 ardei roşu
2 morcovi
1 dovlecel
2 roşii
sare
piper măcinat şi boabe
2-3 linguri ulei de măsline
300 ml borş
1 legatura pătrunjel verde
1 legatura leuştean verde
MOD DE PREPARARE1. Se curăţă toate legumele, se spală şi se pun să fiarbă pe rând. Morcovii se rad pe răzătoarea mare şi, împreună cu ceapa tăiată solzişori, se înăbuşesc câteva minute în puţin ulei.
2. După ce şi-au lăsat aroma şi culoarea dorită, se adaugă celelalte legume tăiate cubuleţe, apă călduţă, un praf de sare şi se pun să fiarbă la foc potrivit.
3. Dovleceii şi roşiile se pun spre sfârşit să fiarbă ca să nu se fărâmiţeze. Se lasă la foc mic şi se acoperă cu un capac.
4. Borşul se lasă separat să dea în fiert de câteva ori şi, spre sfârşit, se pune în ciorbiţă şi se drege cu sare şi piper, după gust. Ciorba se serveşte ornată cu verdeaţă după gustul fiecăruia: cu pătrunjel verde sau cu leuştean verde.
快い浮気者 [Help],,This is reality,,[Life]私のキャンデ