Unstoppable Mind
Welcome to the forum! Join here!
Unstoppable Mind
Welcome to the forum! Join here!
Unstoppable Mind
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

WELCOME TO OUR COMMUNITY!

HomeSearchMemberlistRegisterLog in
Latest topics
» The Family
Întâlnirea oficială cu Crăiasa zăpezii  Purple12Today at 12:23 pm by Survivor

» Fairy's Christmas (with Jay Park)
Întâlnirea oficială cu Crăiasa zăpezii  Purple12Yesterday at 8:12 pm by Sharma Katrina

» Întâlnirea oficială cu Crăiasa zăpezii
Întâlnirea oficială cu Crăiasa zăpezii  Purple12Yesterday at 8:06 pm by Sharma Katrina

» 私の芸術、私の創造的なコルティサー
Întâlnirea oficială cu Crăiasa zăpezii  Purple12Yesterday at 6:45 pm by Survivor

» Berbec
Întâlnirea oficială cu Crăiasa zăpezii  Purple12Yesterday at 11:26 am by Me&You

» Taur
Întâlnirea oficială cu Crăiasa zăpezii  Purple12Yesterday at 11:24 am by Me&You

» Gemeni
Întâlnirea oficială cu Crăiasa zăpezii  Purple12Yesterday at 11:23 am by Me&You

» Rac
Întâlnirea oficială cu Crăiasa zăpezii  Purple12Yesterday at 11:23 am by Me&You

» Leu
Întâlnirea oficială cu Crăiasa zăpezii  Purple12Yesterday at 11:22 am by Me&You

Recent members
See more
Visitators
Întâlnirea oficială cu Crăiasa zăpezii  Flags_0
Our allies
WWW.4EN3RGY.FORUMMO.COMAnime World
Top posting users this month
Me&You
Întâlnirea oficială cu Crăiasa zăpezii  EmptyÎntâlnirea oficială cu Crăiasa zăpezii  I_back_titleÎntâlnirea oficială cu Crăiasa zăpezii  Empty 
Alethia Spitz
Întâlnirea oficială cu Crăiasa zăpezii  EmptyÎntâlnirea oficială cu Crăiasa zăpezii  I_back_titleÎntâlnirea oficială cu Crăiasa zăpezii  Empty 
The Driver
Survivor
dominic
moonsun06
Nacht.
Xiphion.
Sharma Katrina
Jay Park

Întâlnirea oficială cu Crăiasa zăpezii

Go down 
2 posters
AuthorMessage
Sharma Katrina
fairy
fairy
Sharma Katrina

❥sex ❥sex : Female
 ❥Gold ❥Gold : 37
 ❥Age ❥Age : 24
 ❥Location ❥Location : Fairytopia

Întâlnirea oficială cu Crăiasa zăpezii  Empty
PostSubject: Întâlnirea oficială cu Crăiasa zăpezii    Întâlnirea oficială cu Crăiasa zăpezii  Purple12Thu Nov 21, 2024 7:24 pm

Deoarece sora mea era prea ocupată mă trimisese pe mine sa fac o parte din treburile sale. Asta includea și vizitele oficiale incluse in agenda de lucru.
Astăzi zburam către ținutul Crăiesei Zăpezii. Trebuia să mă întâlnesc cu Snowella, noua crăiasa a zăpezii și nouă regina a acelui ținut nordic. Vroiam ca regatul nostru să facă alianță cu regatul iernii eterne astfel încât locuitorii sa se poată bucura de respectivul tărâm și respectivul tărâm sa aibă putere economică sporita datorita turismului.
Și mai ales sa dau o zona nelocuibilă actualmente din Fairytopia pentru a fi transformata într-un paradis feeric de iarnă unde locuitorii Fairytopiei care nu își pot permite o călătorie lungă sa se bucure totuși de o iarnă tot timpul anului daca doresc.
Back to top Go down
Snowella
Ice qween
Ice qween
Snowella

❥Gold ❥Gold : 4
 ❥Location ❥Location : Kingdom of Ice

PostSubject: Re: Întâlnirea oficială cu Crăiasa zăpezii    Întâlnirea oficială cu Crăiasa zăpezii  Purple12Yesterday at 9:41 am

Era o zi placuta de iarna pe teritoriul de gheață. Tanara Snowella se plimba prin palat discutand cu unul din spiridusii mosului despre o noua tehnologie de gheata pentru supravegierea copiilor cuminti si rai. Insa la scirt timp au fost anuntata ca va trebui sa primeasca si o visita oficiala de la printesa Fairytopiei.
Cum auzisem aceasta veste, a inceput sa topai de usor de bucurie. Mai ales ca ii era dor de Sanara si Katrina. Erau prietenele ei cu care tinea legatura prin moda scrisorii si a globului de cristal.

Întâlnirea oficială cu Crăiasa zăpezii  R Întâlnirea oficială cu Crăiasa zăpezii  074f39fd9f83bce775651fa5ead9bce4

Întâlnirea oficială cu Crăiasa zăpezii  Snow_flakes_divider___white_by_stygma_d5nfudj-fullview.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7ImhlaWdodCI6Ijw9NDAiLCJwYXRoIjoiXC9mXC8yZGMxMGFjNy04NmUwLTQ3YzEtYmViNy1kZjU2MjY1OGNmMDlcL2Q1bmZ1ZGotNDA2NmVmOWQtNGU2Yy00NDQyLWI5Y2YtMmE5YmI1YTc1MTFjLnBuZyIsIndpZHRoIjoiPD0zMDYifV1dLCJhdWQiOlsidXJuOnNlcnZpY2U6aW1hZ2Uub3BlcmF0aW9ucyJdfQ
Întâlnirea oficială cu Crăiasa zăpezii  Snowflake__f2u__by_lanahpyon_daw8bh9-fullview.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7ImhlaWdodCI6Ijw9NTAiLCJwYXRoIjoiXC9mXC9jYTg1ZTY2Mi0wMjAyLTQxMGYtYWYyZC1mZDVhMTIwOWVmY2FcL2RhdzhiaDktMmQ4NTMwZTEtNWVmNS00ZmZmLThhZmQtMDdjNWQ1YTUwZTBiLnBuZyIsIndpZHRoIjoiPD01MCJ9XV0sImF1ZCI6WyJ1cm46c2VydmljZTppbWFnZS5vcGVyYXRpb25zIl19
Back to top Go down
Sharma Katrina
fairy
fairy
Sharma Katrina

PostSubject: Re: Întâlnirea oficială cu Crăiasa zăpezii    Întâlnirea oficială cu Crăiasa zăpezii  Purple12Yesterday at 10:07 am

Găsind ușa palatului deschisa intru și dau de Snowella.
-Buna Draga mea. În primul rând îți transmit felicitări că tu ai fost cea aleasă de moșul anul acesta pentru a te ocupa de tehnologia supravegherii copiilor și întocmirea listei de cuminți și obraznici.
În al doilea rând sora mea m-a rugat să îți transmit sincerelr ei scuze că nu poate fi prezenta astăzi aici deoarece este foarte ocupată și eu ii voi face unele dintre treburile din agenda oficială.
Dar a mai spus și să îți dau aceasta invitație la recepția oficiala de la palatul Fairytopia din ajunul Crăciunului sau la Revelion. Tu decizi la care dintre cele două poți veni în funcție de cât ești de ocupată sau liberă.
Spun eu intinzandu-i un plic cu sigiliu regal al Fairytopiei.
-Acum sa vedem ce avem pe agenda ta astăzi. Sa facem împreună ce ar fi trebuit să faci cu sora mea. Din ce am înțeles era vorba despre o ședință în care sa stabilim acordurile unei alianțe intre Fairytopia și Regatul de gheață și apoi după ședința sa petrecem puțin timp împreună. Și știi, sunt și eu plina de idei ca și sora mea.
Ii mai spun eu lui Snowella.
Back to top Go down
Snowella
Ice qween
Ice qween
Snowella

❥Gold ❥Gold : 4
 ❥Location ❥Location : Kingdom of Ice

PostSubject: Re: Întâlnirea oficială cu Crăiasa zăpezii    Întâlnirea oficială cu Crăiasa zăpezii  Purple12Yesterday at 6:25 pm

De indata ce o vazu pe Kate, se duce la ea plina de bucurie si incantare.
"Vai cat ma bucur sa te vad draga mea prietena. De fapt am fost desemnata 10 ani sa ma ocup de supraveghearea acelor poznasi. Nu sunt deloc cuminti si nu asculta de parinti. Dar sa revenim la ale noastre." Facu o pauza ca sa o ia in brate si sa o primeasca asa cum se cuvine.

" Da draga mea, avem o sedinta peste o jumatate de ora. Da, vom dezbate subiectele importante draga mea prietena. Stiu ca ai venit cu lista ca sa dezbatem problemele legate de Fairytopia si iarna. Da, putem merge spre sala de sedinte." Ii spuse in timp ce facu o plecaciune in semn de respect regal si o invita pe ea sa o ia inainte. Chiar daca amandoua erau de vita nobila, trebuia sa faca aceste gesturi minunate de gazda regala.

Întâlnirea oficială cu Crăiasa zăpezii  R Întâlnirea oficială cu Crăiasa zăpezii  074f39fd9f83bce775651fa5ead9bce4

Întâlnirea oficială cu Crăiasa zăpezii  Snow_flakes_divider___white_by_stygma_d5nfudj-fullview.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7ImhlaWdodCI6Ijw9NDAiLCJwYXRoIjoiXC9mXC8yZGMxMGFjNy04NmUwLTQ3YzEtYmViNy1kZjU2MjY1OGNmMDlcL2Q1bmZ1ZGotNDA2NmVmOWQtNGU2Yy00NDQyLWI5Y2YtMmE5YmI1YTc1MTFjLnBuZyIsIndpZHRoIjoiPD0zMDYifV1dLCJhdWQiOlsidXJuOnNlcnZpY2U6aW1hZ2Uub3BlcmF0aW9ucyJdfQ
Întâlnirea oficială cu Crăiasa zăpezii  Snowflake__f2u__by_lanahpyon_daw8bh9-fullview.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7ImhlaWdodCI6Ijw9NTAiLCJwYXRoIjoiXC9mXC9jYTg1ZTY2Mi0wMjAyLTQxMGYtYWYyZC1mZDVhMTIwOWVmY2FcL2RhdzhiaDktMmQ4NTMwZTEtNWVmNS00ZmZmLThhZmQtMDdjNWQ1YTUwZTBiLnBuZyIsIndpZHRoIjoiPD01MCJ9XV0sImF1ZCI6WyJ1cm46c2VydmljZTppbWFnZS5vcGVyYXRpb25zIl19
Back to top Go down
Sharma Katrina
fairy
fairy
Sharma Katrina

PostSubject: Re: Întâlnirea oficială cu Crăiasa zăpezii    Întâlnirea oficială cu Crăiasa zăpezii  Purple12Yesterday at 8:06 pm

Ii răspund și eu protocolar apoi o iau în brațe. În drum spre sala de ședințe ii spun:

-Anul asta cred că vom putea face ca unii să treacă de pe lista neagra pe lista alba a Moșului. Am o idee a întâia. Dar cum nu mai sunt eu cea care mă ocup și ești tu, tu vei avea ședință luni cu Înțeleptul care e șeful minerilor. Eu zic sa propui Sa mineze cărbuni din Mina Șoaptelor. Acei cărbuni memorează un mesaj și îl șoptesc într-una până îți vine să îi arunci. Dar când îi arunci se întorc înapoi precum Boomerangul. Ei se autodistrug când își îndeplinesc scopul.

Dar acum după cum spui tu, sa mergem și să dezbatem subiectele de pe agenda oficială.

Iar primul punct de pe lista este acordul de alianță între Fairytopia și regatul tău.

Sora mea a propus sa te întreb dacă îți convine să îți dăm un teren destul de mare care e viran și din punct de vedere agronomic nu valorează nimic. Nu se poate planta nimic pe el. E un fost teren mlăștinos. Iar regatul nostru nu are resursele necesare pentru a face altceva dar al tau are și l-ai putea transforma într-un veritabil paradis de iarna eternă iar castigurile din turism le-am putea împărți jumi juma.
Nu-i așa că i-ar sta bine Fairytopiei cu o stațiune turistică unde ar fi iarna tot timpul anului iar respectiva stațiune ar avea regimul unei Regiuni autonome. Ar fi echivalentul unei închirieri. Va continua să îmi aparțină juridic dar tu vei avea dreptul de guvernare deplin asupra teritoriului ca și cum ar aparține de regatul tău.

Terenul e situat in nordul Fairytopiei la 3000 km de capitala dar la doar 300 km de cel mai turistic oraș al Fairytopiei, Cespolys. Și la granița cu regatul tău și 150 km distanta de capitala regatului tău.

Am mai avea și alte terenuri posibile de aproximativ aceeași dimensiune adica in jur de 100-120 km pătrați ca suprafață.

Daca nu îți place cel propus de sora mea, îmi poți spune ce teren ți-ar plăcea.

Încep eu prin a ii spune despre primul punct de pe agenda cu care venisem.

Apoi scot o foaie care arata terenul propus dar și alte terenuri semnalizate ca disponibile.

Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Întâlnirea oficială cu Crăiasa zăpezii    Întâlnirea oficială cu Crăiasa zăpezii  Purple12

Back to top Go down

Întâlnirea oficială cu Crăiasa zăpezii
Back to top 
Page 1 of 1