Unstoppable Mind
Welcome to the forum! Join here!
Unstoppable Mind
Welcome to the forum! Join here!
Unstoppable Mind
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

WELCOME TO OUR COMMUNITY!

HomeSearchMemberlistRegisterLog in
Latest topics
» Berbec
Patru țări unde nu exista țânțari  Purple12Today at 10:03 am by Me&You

» Taur
Patru țări unde nu exista țânțari  Purple12Today at 10:03 am by Me&You

» Gemeni
Patru țări unde nu exista țânțari  Purple12Today at 10:02 am by Me&You

» Rac
Patru țări unde nu exista țânțari  Purple12Today at 10:01 am by Me&You

» Leu

» Fecioara

» Balanta
Patru țări unde nu exista țânțari  Purple12Today at 10:00 am by Me&You

» Scorpion
Patru țări unde nu exista țânțari  Purple12Today at 10:00 am by Me&You

» Sagetator
Patru țări unde nu exista țânțari  Purple12Today at 9:59 am by Me&You

Recent members
See more
Visitators
Patru țări unde nu exista țânțari  Flags_0
Our allies
WWW.4EN3RGY.FORUMMO.COMAnime World
Top posting users this month
Me&You
Patru țări unde nu exista țânțari  EmptyPatru țări unde nu exista țânțari  I_back_titlePatru țări unde nu exista țânțari  Empty 
Alethia Spitz
Patru țări unde nu exista țânțari  EmptyPatru țări unde nu exista țânțari  I_back_titlePatru țări unde nu exista țânțari  Empty 
The Driver
Survivor
dominic
moonsun06
Nacht.
Xiphion.
Sharma Katrina
Jay Park

Patru țări unde nu exista țânțari

Go down 
2 posters
AuthorMessage
Alethia Spitz
×vip user××
×vip user××
Alethia Spitz

❥sex ❥sex : Male
 ❥Gold ❥Gold : 1122
 ❥Age ❥Age : 38
 ❥Location ❥Location : Braila

Patru țări unde nu exista țânțari  Empty
PostSubject: Patru țări unde nu exista țânțari    Patru țări unde nu exista țânțari  Purple12Mon Oct 21, 2024 3:33 pm

Patru țări unde nu exista țânțari  Depositphotos_100877576-stock-illustration-nature-mosquitoes-stilt-with-prohibited

Dacă vizitezi Danemarca, Groenlanda, Scoția sau Norvegia ai toate șansele să întâlnești măcar un țânțar. În Islanda, aflată nu la mare depărtare de ele, lucrurile nu stau chiar așa, scrie Business Insider.

Islanda se află, alături de Insulele Seychelles, Polinezia Franceză și Noua Caledonie,
printre cele patru țări din lume care spun că nu au populație de țânțari. Asta dacă nu-l punem la socoteală pe cel conservat în alcool la Institutul de Istorie Naturală al Islandei. Este acolo încă din anii '80, după ce un om de știință l-a capturat într-un avion.

„L-am urmărit prin cabină până l-am prins. Este singurul țânțar pe care l-am găsit în Islanda până acum”, a spus biologul Gisli Mar Gislason, angajat al Universității din Islanda, pentru The New York Times.

Există mai multe teorii care ar explica de ce nu există țânțari în Islanda. În primul rând, țara este lipsită de iazuri de mică adâncime care se încălzesc repede de la soare și creează un mediu perfect pentru țânțari. Acestea există, de exemplu, în Groenlanda. În plus, Islanda trece prin trei sezoane de îngheț anual, fapt care nu le permite țânțarilor să ajungă la maturitate în sezonul cald înainte ca temperaturile să scadă din nou sub limita înghețului.
Back to top Go down
Survivor
×administrator××
×administrator××
Survivor

❥sex ❥sex : Female
 ❥Gold ❥Gold : 26515
 ❥Age ❥Age : 17
 ❥Location ❥Location : ❥ Aldebaran

PostSubject: Re: Patru țări unde nu exista țânțari    Patru țări unde nu exista țânțari  Purple12Mon Oct 21, 2024 9:52 pm

iauzi Laughing tari fara țânțari, aurul celor care nu ii suporta

My life is like rain, just shed tears.  
c18777c981773c9c23a9e6e39be9035dee41ebc8r1-500-281_hq.gif37da7cdc91be2b19f187715bb44584c6.gif

Patru țări unde nu exista țânțari  Welcome-glitter-animation
Back to top Go down
https://mydramalist.com/
Alethia Spitz
×vip user××
×vip user××
Alethia Spitz

❥sex ❥sex : Male
 ❥Gold ❥Gold : 1122
 ❥Age ❥Age : 38
 ❥Location ❥Location : Braila

PostSubject: Re: Patru țări unde nu exista țânțari    Patru țări unde nu exista țânțari  Purple12Thu Oct 24, 2024 9:31 pm

Exact.
Back to top Go down
Survivor
×administrator××
×administrator××
Survivor

❥sex ❥sex : Female
 ❥Gold ❥Gold : 26515
 ❥Age ❥Age : 17
 ❥Location ❥Location : ❥ Aldebaran

PostSubject: Re: Patru țări unde nu exista țânțari    Patru țări unde nu exista țânțari  Purple12Fri Oct 25, 2024 9:59 am

Patru țări unde nu exista țânțari  F2u___droplets_blue_deco_divider_by_ulfeid3_dcl7u4k-fullview.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7ImhlaWdodCI6Ijw9OTciLCJwYXRoIjoiXC9mXC9lMDkxNmRlNS1lNzNiLTQ5NzktYjRmOS02MzY5NjY4MDE2MmJcL2RjbDd1NGstYTE0NmVmM2UtZjc5ZC00ZDU4LTg5MDktODM3NTBlZTM3MTYzLnBuZyIsIndpZHRoIjoiPD0yODkifV1dLCJhdWQiOlsidXJuOnNlcnZpY2U6aW1hZ2Uub3BlcmF0aW9ucyJdfQ
Atunci daca nu suporti tantarii, te poti muta direct acolo Laughing 

My life is like rain, just shed tears.  
c18777c981773c9c23a9e6e39be9035dee41ebc8r1-500-281_hq.gif37da7cdc91be2b19f187715bb44584c6.gif

Patru țări unde nu exista țânțari  Welcome-glitter-animation
Back to top Go down
https://mydramalist.com/
Sponsored content

PostSubject: Re: Patru țări unde nu exista țânțari    Patru țări unde nu exista țânțari  Purple12

Back to top Go down

Patru țări unde nu exista țânțari
Back to top 
Page 1 of 1