Astăzi, este vineri și a fost o zi lentă la serviciu. Nu au existat o mulțime de apelanți și clienți. Totuși, am avut astăzi o întâlnire care a fost utilă pentru problemele mele de sănătate mintală și dependență. Acum, am șansa de a ajuta alți bărbați cu probleme similare. Pentru oricine nu mă cunoaște încă, sunt Dominic, locuiesc în Okinawa, Japonia cu soția mea și cei trei copii. Suntem aici de mulți ani.
Sper mai târziu să postez câteva poze cu Okinawa, Japonia pentru tine. Vă mulțumesc că ați citit blogul meu.
Subject: Re: Dominic's blog Tue Oct 15, 2024 4:58 am
Îmi place noul forum. M-am chinuit să fac ceva, dar este vina mea. Rpg-ul de pe acest forum este frumos. Îmi pare rău că a durat prea mult până să răspund. Încerc să mă gândesc la ceva de scris. Daca vrei sa muti rpg-ul cred ca e bine, stiu ca e randul meu sa raspund si eu.
Subject: Re: Dominic's blog Tue Oct 15, 2024 9:38 am
Ok, voi muta rpg-ul acolo acum. Vă mulțumesc pentru tot ajutorul acordat și sper să nu vă deranjeze prea mult acest forum. De ce nu poți elimina conținut sau ceva de genul ăsta? Oricum, știu că trebuie să mă îndepărtez și de ceva.
Subject: Re: Dominic's blog Tue Oct 15, 2024 1:45 pm
este ceva legat de platforma de pe care se afla acest firum. Pentru ca nu vreau sa o platesc, imi baga impedimente ca sa o cumpar. Insa eu am ales sa nu cumpar nimic de la ei si m-am mutat cu forumul pe jcink.
Subject: Re: Dominic's blog Wed Oct 16, 2024 7:02 am
Bine, am înțeles. Nu știam că plătești pentru ceva cu acest forum. Sper că noul forum va funcționa pentru tine. Știu că ți-ai pus inima și sufletul în construirea acestui forum. Ai făcut un design bun și arăți multe abilități creative.
Subject: Re: Dominic's blog Wed Oct 16, 2024 9:18 am
pe aceasta platforma xa sa nu iti mai bage reclame si 10 secu de de asteptare untre mesaje, trebuie sa platesti o suma de bani. Numai ca eu nu vreau sa platesc nimic si am mutat forumul cu ajutorul lui @Rogue pe jcink. Dar cine vrea sa posteze si pe acest forum, nu am nici o problema.