Author | Message |
---|
Rogue ×knight××
❥sex : ❥Gold : 18393 ❥Age : 30 ❥Location : ❥ Hell
| Subject: Re: Capricorn Thu Jul 25, 2024 11:47 am | |
| Horoscop 24 iulie 2024 - CAPRICORN
O să recuperați niște bani, c-au rămas niște datornici să vă înapoieze sumele restante și o să vă echilibrați financiar.
Ar cam fi cazul să vă interesați de sănătate și să faceți un consult medical, un set de analize de laborator și să luați și tratamentul dacă e ceva. | |
|
| |
Rogue ×knight××
| Subject: Re: Capricorn Thu Jul 25, 2024 11:47 am | |
| Horoscop 25 iulie 2024 - CAPRICORN
Se adună bani și o să-i gestionați ca lumea, că vreți să v-ajungă pentru cheltuielile lunare, dar și ca să fiți în largul vostru în vacanță.
O să vă sincronizați cu prietenii ca să plecați pentru câteva zile într-o vacanță, sau doar într-un weekend prelungit. | |
|
| |
Rogue ×knight××
| Subject: Re: Capricorn Fri Jul 26, 2024 6:28 pm | |
| Horoscop 26 iulie 2024 - CAPRICORN
O să vă ocupați de treburile casei și odată încheiate poate vă duceți la plimbare prin țară, c-aveți rude, prieteni cărora le-ați putea face o vizită.
Poate vi se acordă acel împrumut bancar și o să puteți muta, sau să vă extindeți o afacere. | |
|
| |
Rogue ×knight××
| Subject: Re: Capricorn Sun Jul 28, 2024 8:42 pm | |
| Horoscop 27 iulie 2024 - CAPRICORN
O să vă ocupați și de casă și de familie și o să-i puteți chema pe la voi pe niște prieteni diseară, dacă n-o să aveți chef să ieșiți pe-afară.
Se poate să vă facă o vizită cineva de la drum și se poate să rămână și peste noapte. | |
|
| |
Rogue ×knight××
| Subject: Re: Capricorn Sun Jul 28, 2024 8:42 pm | |
| Horoscop 28 iulie 2024 - CAPRICORN
Poate-i luați pe ai voștri și vă duceți într-o escapadă turistică la munte, la mare, pe malul unei ape ca să vă recreați, că ați muncit pe rupte.
Se poate să vă interesați de soarta unor prieteni care au nevoie de câte ceva, poate nu se simt bine cu sănătatea, sau poate se mută în altă locuință. | |
|
| |
Rogue ×knight××
| Subject: Re: Capricorn Fri Aug 02, 2024 12:28 pm | |
| Horoscop 29 iulie 2024 - CAPRICORN
Se poate să începeți o activitate solicitantă, poate fi un extrajob, ori sport, niște cursuri practice și o să fie cu spor tot ce o să faceți.
Vi se returnează niște bani și o să vă puteți lua diverse lucruri atât pentru voi, cât și pentru casă. | |
|
| |
Rogue ×knight××
| Subject: Re: Capricorn Fri Aug 02, 2024 12:43 pm | |
| Horoscop 30 iulie 2024 - CAPRICORN
O să faceți o evaluare a banilor din cont că aveți multe de achitat și vreți să plecați și în concediu ca să vă mai liniștiți după atâta muncă.
Se poate să vă cheme cineva în străinătate și să vă luați câteva zile libere să vă duceți ca să vă limpeziți creierul. | |
|
| |
Rogue ×knight××
| Subject: Re: Capricorn Fri Aug 02, 2024 12:44 pm | |
| Horoscop 31 iulie 2024 - CAPRICORN
E posibil să aveți ceva nou de lucru și să vă focusați toate resursele acolo, chit că acest lucru poate fi și după concediu, depinde cum vă înțelegeți.
O să vă invite cineva într-o escapadă turistică fie în weekend, fie pentru vreo săptămână, ca să vă puteți și odihni, să vă tihnească. | |
|
| |
Rogue ×knight××
| Horoscop 1 august 2024 - CAPRICORN
Or să vă intre niște bani și poate perfectați un contract care să v-aducă venituri consistente pe o perioadă mai lungă de timp.
Reapare cineva care a renunțat la comportamentul care vă deranja și relația poate continua în noile condiții. | |
|
| |
Rogue ×knight××
| Horoscop 2 august 2024 - CAPRICORN
Poate v-ați apucat de niște reparații pe-acasă, ori trebuie să duceți mașina în service, e o grijă și sunt și cheltuieli care or să cam depășească bugetul alocat.
E cineva care vrea să petreceți un timp împreună că i-ați fi lipsit și e momentul să recalibrați relația. | |
|
| |
Rogue ×knight××
| Subject: Re: Capricorn Wed Aug 07, 2024 9:43 am | |
| Horoscop 3 august 2023 – CAPRICORN
Se poate să întâlniţi pe cineva să aibă răbdare cu voi şi să vă regăsiţi în acea relaţie ca să vă puteţi gândi şi la copii, dacă vă doriţi să deveniţi părinţii
Se poate să vă pregătiţi de botez, se poate să fie o petrecere a copiilor, chiar în concediu acolo unde vă aflaţi. | |
|
| |
Rogue ×knight××
| Subject: Re: Capricorn Wed Aug 07, 2024 9:44 am | |
| Horoscop 4 august 2024 - CAPRICORN
Se poate să recuperați de la cineva niște bani și să aveți cu ce să ieșiți la o înghețată, un fresh în parc, la terasă, ca să vă clătiți retina.
Se poate să luați o decizie de comun acord cu familia să plecați undeva, sau să faceți niște modificări acasă, poate chiar să vă mutați. | |
|
| |
Rogue ×knight××
| Horoscop 5 august 2024 - CAPRICORN
O să vi se rezolve o chestiune mai complicată și o să puteți avansa cu restul treburilor ca să faceți progrese la slujbă, sau în cazul afacerilor particulare.
Se poate să insiste un angajator să vă dați acceptul pentru un job și să vă lăsați convinși că pare să vi se potrivească. | |
|
| |
Rogue ×knight××
| Horoscop 6 august 2024 - CAPRICORN
Poate va trebui să vă duceți într-o deplasare ca să rezolvați probleme de serviciu, sau să perfectați o situație școlară, a voastră, sau a copiilor.
Se poate să apară situații noi la serviciu și să vă pliați pe cerințele de moment, să nu faceți opinie separată. | |
|
| |
Rogue ×knight××
| Subject: Re: Capricorn Wed Aug 07, 2024 9:45 am | |
| Horoscop 7 august 2024 - CAPRICORN
O să aveți de învățat, de dat examene, or fi niște probe de concurs și o să aveți și emoții dar o să vă descurcați fără probleme.
Sunt niște prieteni care vă pun să promiteți că o să le faceți o vizită în orașul în care locuiesc, poate în altă țară și o să vă duceți. | |
|
| |
Rogue ×knight××
| Subject: Re: Capricorn Thu Aug 15, 2024 12:29 am | |
| Horoscop 8 august 2024 - CAPRICORN
Vi se fac promisiuni de avansare de la slujbă, poate dați și un examen și o să vă bucurați de o postură care o să vă vină mănușă, că știți ce e de făcut.
Poate vă duceți în sfârșit acolo unde v-ați propus cu ceva timp în urmă - într-o vacanță. | |
|
| |
Rogue ×knight××
| Horoscop 9 august 2024 - CAPRICORN
Se poate să primiți un accept de la o instituție publică, poate ați căpătat un job, vi s-a aprobat un credit bancar, beneficiați de o scutire de taxe, e ceva avantajos.
O revedere care-o să vă răscolească amintiri frumoase și o să scrieți, poate, un nou capitol de viață sentimentală, că vreți să vă meargă și mai bine. | |
|
| |
Rogue ×knight××
| Horoscop 10 august 2024 - CAPRICORN
Poate ajungeți, în sfârșit, în vizită la prietenii care vă așteaptă de multă vreme și o să petreceți măcar două zile, dacă nu sunteți în vacanță.
O să primiți o invitație departe de casă poate pe cheltuiala acelei persoane și o să puteți regla o relație care își pierduse vibe-ul. | |
|
| |
Rogue ×knight××
| Horoscop 11 august 2024 - CAPRICORN
Se poate să ieșiți la masă cu prietenii, poate practicați și un sport, vă duceți la piscină, sau la malul mării dacă nu e prea departe.
O veste bună de la cineva care este plecat și poate vă cheamă acolo unde locuiește și o să vă facă plăcere să vă duceți. | |
|
| |
Rogue ×knight××
| Subject: Re: Capricorn Thu Aug 15, 2024 12:30 am | |
| Horoscop 12 august 2024 - CAPRICORN
O să vă mai luați o porție de concediu ca să vă refaceți fizic, psihic, să aveți forțe proaspete, ca să faceți muncă de calitate.
Se adună bani din mai multe surse și o să strângeți un capital ca să vă luați tot ce trebuie pentru casă și familie. | |
|
| |
Rogue ×knight××
| Horoscop 13 august 2024 - CAPRICORN
Se insistă să vă implicați într-o combinație partenerială care să vă potenteze și să fie cu succes afacerea că va fi un efort colectiv.
Poate rămâneți cu un ochi ațintit asupra sănătății ca să nu lăsați netratată o afecțiune - e de mers la medic. | |
|
| |
Rogue ×knight××
| Horoscop 14 august 2024 - CAPRICORN
Poate ați găsit ceva convenabil - ca preț - pentru casă și o să vă amenajați, frumos, interiorul, că v-ați propus mai de mult să vă puneți casa la punct.
O problemă de sănătate o să dispară dacă vă prezentați la medic și luați și tratamentul recomandat de acesta. | |
|
| |
Rogue ×knight××
| Horoscop 15 august 2024 - CAPRICORN
Se întrevede o discuție între patru ochi cu partenerul de cuplu că aveți de luat decizii și e bine să vă puneți de acord că vă doriți armonie în cuplu.
Sunteți pe o listă de promovare, dar e bine să aveți răbdare, că sunt alte priorități acum. | |
|
| |
Rogue ×knight××
| Subject: Re: Capricorn Fri Aug 16, 2024 1:22 pm | |
| Horoscop 16 august 2024 - CAPRICORN
Poate-ar trebui să mai lăsați de la voi și să le faceți pe plac și celorlalți care vă cer câte ceva. Ai voștri, în primul rând trebuie să fie menajați.
La serviciu au crescut exigențele, dar aveți la dispoziție week-end-ul ca să vă relaxați și să știți cum să abordați situația. | |
|
| |
Rogue ×knight××
| Subject: Re: Capricorn Sat Aug 24, 2024 10:12 pm | |
| Horoscop 17 august 2024 - CAPRICORN
Poate vă duceți la un eveniment festiv, o fi nunta cuiva și o să revedeți rude, prieteni care au tot lipsit de la serviciile voastre și o să fie toată lumea fericită.
Poate prindeți din zbor o idee de afaceri și o să dați și de oameni din branșă care să vă ofere suport financiar, sponsorizare. | |
|
| |
Rogue ×knight××
| Subject: Re: Capricorn Sat Aug 24, 2024 10:25 pm | |
| Horoscop 18 august 2024 - CAPRICORN
Se poate să vă facă o vizită cineva care e foarte atașat de voi și să resuscitați o relație care se estompase din cauza distanței.
V-ați putea repezi la cineva care v-așteaptă de multă vreme și să-i dați toate asigurările că sentimentele sunt la fel de puternice. | |
|
| |
Rogue ×knight××
| Subject: Re: Capricorn Sun Aug 25, 2024 12:33 am | |
| Horoscop 19 august 2024 - CAPRICORN
Ați putea lua niște bani din particular și să aveți atât pentru cheltuielile curente, cât și pentru o ieșire la sfârșit de săptămână la aer, într-o zonă de agrement.
Se poate să vă gândiți la alt serviciu, poate-ați primit, deja o ofertă și o s-o analizați pe toate fețele. | |
|
| |
Rogue ×knight××
| Subject: Re: Capricorn Wed Sep 04, 2024 8:06 am | |
| Horoscop 20 august 2024 - CAPRICORN
Or să aterizeze acei bani pe care trebuia să-i luați mai de mult și o să vă puteți mișca, să dați o raită pe la mare, pe la munte și să vă deconectați.
Poate abia acum o să parafați niște acte la un notar și o să legalizați o situație, vă recuperați bani, bunuri. | |
|
| |
Rogue ×knight××
| Subject: Re: Capricorn Wed Sep 04, 2024 8:13 am | |
| Horoscop 21 august 2024 - CAPRICORN
O să mai recuperați niște bani și o să aveți de drum dacă vreți să plecați într-o plimbare prin țară, sau chiar pe-afară la sfârșit de săptămână măcar.
O să aflați ce acte vă lipsesc și ce-ar trebui să faceți ca să definitivați o situație. | |
|
| |
Rogue ×knight××
| Subject: Re: Capricorn Wed Sep 04, 2024 8:14 am | |
| Horoscop 22 august 2024 - CAPRICORN
Poate vă gândiți la o schimbare de serviciu și prospectați piața să vă faceți o idee despre un job avantajos, ca să ieșiți în câștig.
Se pare că ați tot amânat mersul la doctor și nu se poate să vă neglijați sănătatea - trebuie făcut ceva. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Capricorn | |
| |
|
| |
| Capricorn | |
|