Author | Message |
---|
Rogue ×knight××
❥sex : ❥Gold : 18393 ❥Age : 30 ❥Location : ❥ Hell
| Subject: Re: Pesti Thu Jul 25, 2024 11:45 am | |
| Horoscop 24 iulie 2024 - PEȘTI
Sunt oameni care vă pot fi de ajutor dacă apar probleme și o să scăpați cu minimum de efort c-or să preia ei sarcinile mai complicate.
Poate e un eveniment în familie care trebuie pregătit pas cu pas și faceți tot ce depinde de voi să iasă ceva deosebit. | |
|
| |
Rogue ×knight××
| Subject: Re: Pesti Thu Jul 25, 2024 11:45 am | |
| Horoscop 25 iulie 2024 - PEȘTI
Vești bune, confirmări, și o să faceți progrese la muncă, în viața personală, se așează frumos lucrurile și o să fiți încântați de rezultate.
Poate vi se propune un job, să intrați într-un parteneriat de afaceri și o să v-alegeți cu câștiguri consistente. | |
|
| |
Rogue ×knight××
| Subject: Re: Pesti Fri Jul 26, 2024 6:27 pm | |
| Horoscop 26 iulie 2024 - PEȘTI
Se pare că o să vă alegeți cu niște bani despre care nu știați și o să vă duceți în plimbare la o piscină, ori poate chiar la malul mării dacă aveți cu cine și bani bineînțeles.
Se poate să fie în pregătire o petrecere în familie și să vă achitați onorabil, de îndatoririle voastre. | |
|
| |
Rogue ×knight××
| Subject: Re: Pesti Sun Jul 28, 2024 8:41 pm | |
| Horoscop 27 iulie 2024 - PEȘTI
Poate vă scoate la cafea cineva care vrea să vă propună o afacere și dacă sunteți dispuși să vă extindeți dați curs invitației.
Are loc un eveniment festiv și o să vreți să fiți și voi de față, să strângeți rândurile, să revedeți prietenii de care v-a fost dor. | |
|
| |
Rogue ×knight××
| Subject: Re: Pesti Sun Jul 28, 2024 8:41 pm | |
| Horoscop 28 iulie 2024 - PEȘTI
Se întâmplă ceva care să vă imprime o stare de spirit bună, că vă sună, sau poate vine cineva de care sunteți atașați sufletește și o să aflați lucruri care să vă bucure inima.
O să aveți parte de o companie agreabilă, poate fi cineva care are umor și o să uitați de toate greutățile - dacă vă duceți la mare. | |
|
| |
Rogue ×knight××
| Subject: Re: Pesti Fri Aug 02, 2024 12:27 pm | |
| Horoscop 29 iulie 2024 - PEȘTI
Se poate să vă găsiți ceva în plus de lucru și o să vă bucurați de câștigurile suplimentare care să vă dea o libertate de mișcare pe perioada vacanței.
E posibil să se rescrie un contract și dacă prezintă unele îmbunătățiri, îl semnați, dacă nu, nu. | |
|
| |
Rogue ×knight××
| Subject: Re: Pesti Fri Aug 02, 2024 12:46 pm | |
| Horoscop 30 iulie 2024 - PEȘTI
O să dați zor să puneți casa la punct, poate ați angajat o firmă pentru niște lucrări și o să cumpărați și tot felul de materiale să fie totul nou.
E un eveniment de familie în pregătire și o să contribuiți și cu bani, și cu mâna de lucru. | |
|
| |
Rogue ×knight××
| Horoscop 31 iulie 2024 - PEȘTI
O să fiți cooptați în diferite activități care să vă țină în priză, pot fi și recreative, nu neapărat din sfera profesională și o să vă convină, că o să descărcați tensiuni.
Poate fi o perioadă mai bănoasă pentru voi și o să vă faceți planuri de plecat și la munte și la mare să vă revigorați. | |
|
| |
Rogue ×knight××
| Horoscop 1 august 2024 - PEȘTI
Mai sunt niște treburi care vă rețin acasă, dar o să faceți tot posibilul să plecați pe undeva ca să vă detașați de problemele curente care v-au stresat în ultima vreme.
Se poate să lucrați în formulă de grup și dacă lucrurile n-or să fie așa cum ați sperat să continuați pe cont propriu. | |
|
| |
Rogue ×knight××
| Subject: Re: Pesti Fri Aug 02, 2024 12:47 pm | |
| Horoscop 2 august 2024 - PEȘTI
Poate v-ați înscris într-o audiență, la un examen și aveți emoții dar se observă și succes că sunteți pregătiți, n-ați lăsat totul pe ultima clipă.
Poate mai faceți niște modificări pe-acasă, luați lucruri noi și vă pregătiți de un party în familie - cu casă nouă! | |
|
| |
Rogue ×knight××
| Subject: Re: Pesti Wed Aug 07, 2024 9:40 am | |
| Horoscop 3 august 2023 – PEŞTI
Se rezolvă probleme mai vechi şi o să primiţi bani, confirmări, o să vă bucuraţi de interacţiunea cu nişte oameni care vor să aveţi un proiect.
Vi se cere ajutorul şi dacă n-o să fiţi ocupaţi până peste cap o să daţi o mână de ajutor prietenilor, sau poate rudele se afla în impas. | |
|
| |
Rogue ×knight××
| Subject: Re: Pesti Wed Aug 07, 2024 9:40 am | |
| Horoscop 4 august 2024 - PEȘTI
Familia pune la cale un party și o să contribuiți fiecare cu câte ceva. Nu din obligație, ci pentru că o s-o faceți cu dăruire, că pot fi o nuntă, un botez, o aniversare.
Se poate să acceptați o ieșire în lume, c-o fi ceva de sărbătorit și nu se face să nu fiți și voi de față. | |
|
| |
Rogue ×knight××
| Subject: Re: Pesti Wed Aug 07, 2024 9:41 am | |
| Horoscop 5 august 2024 - PEȘTI
E cineva care vă propune o colaborare și dacă nu sunteți prinși cu alte treburi o să vă dați acceptul că vor fi niște bani de care-o să aveți nevoie.
Se pare c-o să vă caute cineva care vede în voi un posibil partener de cuplu, dacă nu sunteți căsătoriți și o să-i acordați un răstimp să vedeți cum merg lucrurile. | |
|
| |
Rogue ×knight××
| Horoscop 6 august 2024 - PEȘTI
Or să vă caute niște oameni cu care ați mai colaborat și o să vă așezați la masa negocierilor, supuneți la vot, și vedeți ce decideți la final.
Cineva dintr-o fostă relație s-ar putea să vă ceară o a doua șansă și dacă vă mai leagă aceleași sentimente o să i-o acordați | |
|
| |
Rogue ×knight××
| Horoscop 7 august 2024 - PEȘTI
Vă scoate cineva la cafea și poate depășiți împreună un conflict mai vechi care v-a ținut deoparte unul de celălalt și vă puteți continua povestea de dragoste.
Vă încântă ideea unei colaborări și o să faceți rost de bani de buzunar să vă puteți plimba, măcar în week-end. | |
|
| |
Rogue ×knight××
| Subject: Re: Pesti Thu Aug 15, 2024 12:22 am | |
| Horoscop 8 august 2024 - PEȘTI
O să faceți echipă cu niște oameni care vă pot scoate dintr-o încurcătură și să vă puteți vedea de ale voastre și să treceți la proiecte noi.
O să revină cineva care vă iubește, vrea să vă spună și să vă continuați relația că o să meargă mai bine de-aici încolo. | |
|
| |
Rogue ×knight××
| Subject: Re: Pesti Thu Aug 15, 2024 12:23 am | |
| Horoscop 9 august 2024 - PEȘTI
Poate mai luați diverse lucruri pe-acasă, reorganizați un pic, scoateți ce nu vă mai trebuie ca să faceți loc, să fie aerisit.
Se poate să vă roage cineva să-i dați o mână de ajutor la treabă și să vă implicați, să dați dovadă de generozitate. | |
|
| |
Rogue ×knight××
| Subject: Re: Pesti Thu Aug 15, 2024 12:24 am | |
| Horoscop 10 august 2024 - PEȘTI
O să refaceți punțile de comunicare cu niște prieteni care v-au ținut la distanță că or fi fost supărați și odată lămurite niște aspecte o să vă împăcați.
Reapare cineva care vă propune să plecați împreună într-o excursie și poate dați o fugă la malul mării. | |
|
| |
Rogue ×knight××
| Subject: Re: Pesti Thu Aug 15, 2024 12:24 am | |
| Horoscop 11 august 2024 - PEȘTI
Se poate să vă iasă-n cale cineva pe care l-ați mai întâlnit, dar abia acum își face curaj să se apropie și să-și declare bunele intenții - să formați un cuplu.
Poate vi se oferă șansa să reparați o greșeală și să mergeți mai departe cu relația, să fiți fericiți. | |
|
| |
Rogue ×knight××
| Subject: Re: Pesti Thu Aug 15, 2024 12:25 am | |
| Horoscop 12 august 2024 - PEȘTI
Întrevedere cu cineva care vă roagă, poate din nou, să puneți și voi umărul la un proiect, poate fi și personal și să vă dați acordul.
O să vă cereți iertare, dacă e cazul, ca să resuscitați o prietenie, să vă continuați relația cu o persoană pe care o considerați valoroasă. | |
|
| |
Rogue ×knight××
| Horoscop 13 august 2024 - PEȘTI
Poate din banii strânși o să mai cumpărați diverse pentru casă și o să vă pregătiți pentru evenimentele din viitorul apropiat, o nuntă, un botez.
Poate vă țineți de capul șefilor să vă acorde niște înlesniri și să vă aprobe un transfer dintr-un sediu în altul, sau în alt departament. | |
|
| |
Rogue ×knight××
| Horoscop 14 august 2024 - PEȘTI
Poate veți fi mai selectivi cu anturajul amical ca să vă petreceți timpul cu cei care se mulează pe stilul vostru, să vă simțiți cât mai bine în vacanță.
Poate abia acum le-a venit rândul unor mobile să le schimbați, poate pentru că ați dat de niște promoții. | |
|
| |
Rogue ×knight××
| Subject: Re: Pesti Thu Aug 15, 2024 12:26 am | |
| Horoscop 15 august 2024 - PEȘTI
V-au rămas acte de semnat și o să mergeți pe fir să căutați responsabili ca să urgentați demersurile, să încheiați niște socoteli.
E cineva care vrea să vă faceți echipă, să vă lansați într-o nouă aventură profesională și să atrageți toate privirile asupra voastră. | |
|
| |
Rogue ×knight××
| Subject: Re: Pesti Fri Aug 16, 2024 1:21 pm | |
| Horoscop 16 august 2024 - PEȘTI
Mai aveți niște lucruri de pus la punct cu partenerul de suflet și o să existe o mai bună comunicare, poate plecați și împreună, zilele astea.
Poate se ivește ocazia să luați ceva ieftin pentru interiorul locuinței și n-o să ratați o astfel de ocazie. | |
|
| |
Rogue ×knight××
| Subject: Re: Pesti Sat Aug 24, 2024 10:12 pm | |
| Horoscop 17 august 2024 - PEȘTI
O să cunoașteți lume nouă dacă vă duceți la un party și poate vi se deschide și o nouă perspectivă în sfera profesională, aflați despre niște colaborări.
E o nebuloasă în sfera partenerială și dacă o să petreceți mai mult timp cu coechipierul de viață o să refaceți armonia din relație. | |
|
| |
Rogue ×knight××
| Subject: Re: Pesti Sat Aug 24, 2024 10:25 pm | |
| Horoscop 18 august 2024 - PEȘTI
V-au rămas niște lucruri de pus la punct înainte de a pleca de-acasă, or fi niște comisioane de făcut, să le duceți unor cunoscuți alimente, ori niște medicamente poate.
E cineva care ține morțiș să vă-ntâlniți și o să-i faceți vreo mărturisire care poate schimba în bine relația voastră sentimentală. | |
|
| |
Rogue ×knight××
| Subject: Re: Pesti Sun Aug 25, 2024 12:32 am | |
| Horoscop 19 august 2024 - PEȘTI
O să puteți semna un contract și să vă asigurați baza financiară ca să nu rămâneți în pană de bani, să aveți de rate, facturi și alte angarale.
O să perfectați o situație scriptică și poate dați drumul unui proiect care o să v-aducă succes, dar nu peste noapte, treptat așa. | |
|
| |
Rogue ×knight××
| Subject: Re: Pesti Wed Sep 04, 2024 8:05 am | |
| Horoscop 20 august 2024 - PEȘTI
Se oferă cineva să vă întindă o mână de ajutor, să vă țină companie și să vă fie mai ușor să depășiți o perioadă mai dificilă.
Întrevedere cu cineva care vă e dator cu un răspuns și viața voastră sentimentală poate lua o turnură fericită. | |
|
| |
Rogue ×knight××
| Subject: Re: Pesti Wed Sep 04, 2024 8:13 am | |
| Horoscop 21 august 2024 - PEȘTI
Una caldă, alta rece pentru voi, s-or fi adunat cam multe treburi de făcut și o să vă dați peste cap să rezolvați tot ce se poate, să nu rămâneți nimănui datori.
Sunt niște cumpărături de făcut și există riscul să depășiți bugetul că s-or fi scumpit piesele respective. | |
|
| |
Rogue ×knight××
| Subject: Re: Pesti Wed Sep 04, 2024 8:14 am | |
| Horoscop 22 august 2024 - PEȘTI
O să primiți un semn de viață de la cineva care vă iubește și e de văzut în ce direcție poate merge relația, dacă mai sunt resurse.
Au rămas lucruri neterminate la serviciu, poate și pentru că au fost concedii, sau poate v-au lipsit niște elemente de bază. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Pesti | |
| |
|
| |
| Pesti | |
|