Unstoppable Mind
Welcome to the forum! Join here!
Unstoppable Mind
Welcome to the forum! Join here!
Unstoppable Mind
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

WELCOME TO OUR COMMUNITY!

HomeSearchMemberlistRegisterLog in
Latest topics
» Berbec
Dragoni in Romania pe timpul lui Vlad Tepes si Stefan cel Mare  Purple12Today at 10:03 am by Me&You

» Taur
Dragoni in Romania pe timpul lui Vlad Tepes si Stefan cel Mare  Purple12Today at 10:03 am by Me&You

» Gemeni
Dragoni in Romania pe timpul lui Vlad Tepes si Stefan cel Mare  Purple12Today at 10:02 am by Me&You

» Rac
Dragoni in Romania pe timpul lui Vlad Tepes si Stefan cel Mare  Purple12Today at 10:01 am by Me&You

» Leu
Dragoni in Romania pe timpul lui Vlad Tepes si Stefan cel Mare  Purple12Today at 10:01 am by Me&You

» Fecioara

» Balanta
Dragoni in Romania pe timpul lui Vlad Tepes si Stefan cel Mare  Purple12Today at 10:00 am by Me&You

» Scorpion
Dragoni in Romania pe timpul lui Vlad Tepes si Stefan cel Mare  Purple12Today at 10:00 am by Me&You

» Sagetator
Dragoni in Romania pe timpul lui Vlad Tepes si Stefan cel Mare  Purple12Today at 9:59 am by Me&You

Recent members
See more
Visitators
Dragoni in Romania pe timpul lui Vlad Tepes si Stefan cel Mare  Flags_0
Our allies
WWW.4EN3RGY.FORUMMO.COMAnime World
Top posting users this month
Me&You
Dragoni in Romania pe timpul lui Vlad Tepes si Stefan cel Mare  EmptyDragoni in Romania pe timpul lui Vlad Tepes si Stefan cel Mare  I_back_titleDragoni in Romania pe timpul lui Vlad Tepes si Stefan cel Mare  Empty 
Alethia Spitz
Dragoni in Romania pe timpul lui Vlad Tepes si Stefan cel Mare  EmptyDragoni in Romania pe timpul lui Vlad Tepes si Stefan cel Mare  I_back_titleDragoni in Romania pe timpul lui Vlad Tepes si Stefan cel Mare  Empty 
The Driver
Survivor
dominic
moonsun06
Nacht.
Xiphion.
Sharma Katrina
Jay Park

Post new topic   Reply to topic

Dragoni in Romania pe timpul lui Vlad Tepes si Stefan cel Mare

Go down 
2 posters
AuthorMessage
Vizitator
Guest
Anonymous

Dragoni in Romania pe timpul lui Vlad Tepes si Stefan cel Mare  Empty
PostSubject: Dragoni in Romania pe timpul lui Vlad Tepes si Stefan cel Mare    Dragoni in Romania pe timpul lui Vlad Tepes si Stefan cel Mare  Purple12Sun Oct 16, 2022 10:55 am

Concluzia e ca dragonii fie erau extrateretrii de pe Sirius trimisi aici pe Terra fie erau o specie Terestra ce cumva au supravietuit asteroidului dar au fost vanati excesiv si adusi la disparitie de catre om.

Back to top Go down
Survivor
×administrator××
×administrator××
Survivor

❥sex ❥sex : Female
 ❥Gold ❥Gold : 26517
 ❥Age ❥Age : 17
 ❥Location ❥Location : ❥ Aldebaran

PostSubject: Re: Dragoni in Romania pe timpul lui Vlad Tepes si Stefan cel Mare    Dragoni in Romania pe timpul lui Vlad Tepes si Stefan cel Mare  Purple12Mon Oct 17, 2022 12:26 pm

Dragoni in Romania pe timpul lui Vlad Tepes si Stefan cel Mare  Halloween_divider_by_laraleel_dcpyxxe-fullview.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7ImhlaWdodCI6Ijw9OTUiLCJwYXRoIjoiXC9mXC85NzUzOGVkMi1mMDA2LTRlZDUtYWE5Zi1mMTEyMWJmM2IxZTRcL2RjcHl4eGUtMWUzNjNjYzktZTM4ZC00NzI0LTllMmYtZDM0NjU0OGFmN2JjLnBuZyIsIndpZHRoIjoiPD0yODYifV1dLCJhdWQiOlsidXJuOnNlcnZpY2U6aW1hZ2Uub3BlcmF0aW9ucyJdfQ
Da si s-au gasit schetete de dragoni pe toate continentele. Folclorul international abunda de asemenea relatari reale. 

My life is like rain, just shed tears.  
c18777c981773c9c23a9e6e39be9035dee41ebc8r1-500-281_hq.gif37da7cdc91be2b19f187715bb44584c6.gif

Dragoni in Romania pe timpul lui Vlad Tepes si Stefan cel Mare  Welcome-glitter-animation
Back to top Go down
https://mydramalist.com/
Xiphion.
×knight××
×knight××
Xiphion.

❥sex ❥sex : Female
 ❥Gold ❥Gold : 7978
 ❥Age ❥Age : 27
 ❥Location ❥Location : Ketterdam

PostSubject: Re: Dragoni in Romania pe timpul lui Vlad Tepes si Stefan cel Mare    Dragoni in Romania pe timpul lui Vlad Tepes si Stefan cel Mare  Purple12Fri Nov 25, 2022 3:46 pm

Dragoni in Romania pe timpul lui Vlad Tepes si Stefan cel Mare  ET2OXHRDragoni in Romania pe timpul lui Vlad Tepes si Stefan cel Mare  3kBZb0m

Mulțumim pentru aceste videoclipuri, Alethia.

Dragoni in Romania pe timpul lui Vlad Tepes si Stefan cel Mare  ET2OXHRDragoni in Romania pe timpul lui Vlad Tepes si Stefan cel Mare  3kBZb0m

"Please don’t find me… don’t look upon me."
Dragoni in Romania pe timpul lui Vlad Tepes si Stefan cel Mare  Tumblr_naaa0tR0ti1rldjypo4_500
Dragoni in Romania pe timpul lui Vlad Tepes si Stefan cel Mare  MvK8Xz0
Back to top Go down
https://soriceidebiblioteca.forumgratuit.ro/
Sponsored content

PostSubject: Re: Dragoni in Romania pe timpul lui Vlad Tepes si Stefan cel Mare    Dragoni in Romania pe timpul lui Vlad Tepes si Stefan cel Mare  Purple12

Back to top Go down

Dragoni in Romania pe timpul lui Vlad Tepes si Stefan cel Mare
Back to top 
Page 1 of 1