| kenya | |
|
|
Author | Message |
---|
Roxana H. ×fondator××
❥sex : ❥Gold : 27384 ❥Age : 29 ❥Location : Ατενος, Ελλαδα
| Subject: kenya Sat Mar 28, 2015 2:36 pm | |
| ●▬●♀۞♔♚♕ ۞♂▬▬● | |
|
| |
Hidamari ×vip user××
❥sex : ❥Gold : 2730 ❥Age : 30 ❥Location : Japonia
| Subject: Re: kenya Sat Mar 28, 2015 4:27 pm | |
| Eu am o prietena kenyanca si o sa va spun ce imi amintesc din ce am auzit la ea. In Kenya limba oficiala este swahili, imediat dupa ea este engleza (ei fac engleza mai serios decat facem noi, de exemplu), dar pentru ca in Kenya exista multe, multe triburi, fiecare are limba lui. Daca un kenyan dintr-un trib cu unul din alt trib vorbesc in limbile lor, nu se pot intelege. Pentru asta exista swahili ca limba generala si prin care reusesti sa te intelegi cu toata lumea. Steagul Kenyei contine culorile negru, rosu, verde si alb, semnificatia lor este urmatoarea: negru simbolizeaza culoarea oamenilor, rosu simbolizeaza sangele varsat in luptele pentru independenta, verde simbolizeaza natura, iar albul simbolizeaza pacea. Iar steagul arata asa: Capitala este la Nairobi si au acolo o biblioteca imeeeensa si tare frumoasa. | |
|
| |
Roxana H. ×fondator××
| Subject: Re: kenya Sat Mar 28, 2015 5:09 pm | |
| de pe facebook ai cunoscut-u? ●▬●♀۞♔♚♕ ۞♂▬▬● | |
|
| |
Hidamari ×vip user××
| Subject: Re: kenya Sat Mar 28, 2015 5:41 pm | |
| Nu, e studenta straina aici in Akita, ca mine. | |
|
| |
Roxana H. ×fondator××
| Subject: Re: kenya Sun Mar 29, 2015 2:54 pm | |
| Da tu tot in Japonia esti? ●▬●♀۞♔♚♕ ۞♂▬▬● | |
|
| |
Hidamari ×vip user××
| Subject: Re: kenya Sun Mar 29, 2015 4:57 pm | |
| da, dar ti-am mai spus... | |
|
| |
Roxana H. ×fondator××
| Subject: Re: kenya Sun Mar 29, 2015 6:25 pm | |
| ●▬●♀۞♔♚♕ ۞♂▬▬● | |
|
| |
Hidamari ×vip user××
| Subject: Re: kenya Sun Mar 29, 2015 7:26 pm | |
| Sa stii ca Africa nu e un desert mare unde locuiesc triburi de oameni salbatici si elefanti. Poate ai vrea sa postezi si ceva care sa nu para ca oamenii astia inca fac sacrificii zeilor. Uite o imagine in capitala Kenyei, Nairobi: | |
|
| |
Roxana H. ×fondator××
| Subject: Re: kenya Fri Apr 03, 2015 7:25 pm | |
| nu am zis ca oamenii astia is chiar asa dar sunt si triburi care traiesc ca si in preistorie ●▬●♀۞♔♚♕ ۞♂▬▬● | |
|
| |
Hidamari ×vip user××
| Subject: Re: kenya Sat Apr 04, 2015 3:43 am | |
| poate ca exista, dar hai sa aratam ca exista si o parte civilizata a Africii, nu doar triburi ca in preistorie, asa cum toata lumea o promoveaza. | |
|
| |
Nywa ×yakuza××
❥sex : ❥Gold : 484 ❥Age : 32 ❥Location : Ikebukuro - Durarara
| Subject: Re: kenya Sat Apr 04, 2015 11:47 am | |
| Nu exista nici un trib care sa traiasca in preistorie - adica pesteri si copaci! Acei oameni locuiesc in colibe facute din chirpici, inconjurate de un gard, dar faptul ca n-au canalizare, curent electric si tehnologie, e alegerea lor. Acest lucru nu inseamna ca sunt oamenilor grotelor, fiindca ei in sat au magazin de suveniruri, facute de femeile din sat, au un fel de motel care seamana cu, colibele lor, dar mai elegant si mai curat - nu ca, colibele lor ar fi mizere - si pe la ei trec autobuze cu turisti, cu care schimba cate o vorba sau vine cate un camion cu produse de vanzare. Copiii lor merg la scoala dintr-un sat mai mare ca sa invete sa citeasca si sa scrie. Chiar daca au o viata grea, femeile acelora au grija de copiii lor, nu ca in tarile civilizate unde unele mame isi parasesc copiii in spitale sau ii maltrateaza. Chiar daca Africa este Lumea a III-a, poate sa dea clasa oricarui tara civilizata din lume, in unele aspecte. Logica te va duce de la A la Z. Imaginatia te va purta dincolo de limite. - Albert Einstein
Diferenta dintre genialitate si prostie, este ca genialitatea are limite. - Albert Einstein
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments) | |
|
| |
Hidamari ×vip user××
| Subject: Re: kenya Sat Apr 04, 2015 3:52 pm | |
| Unde ai citit astea? mie mi-au zis mai multe fete din Africa ca la televizor in Japonia Africa e prezentata asa cum a zis Rox, cu triburi din preistorie si ca lumea (japonezii) crede ca sunt niste salbatici, ca se duc aia sa filmeze pe-acolo triburile alea sa faca documentare etc, iar ele cand au vazut asa ceva se intrebau unde naiba sunt oamenii astia care cica traiesc asa, ca ele nu au auzit niciodata de asa ceva. in prezent adica. probabil or fi satuce din astea pierdute pe-acolo, da' in niciun caz nu sunt majoritare. dupa cum am spus, fetele astea habar n-aveau ca mai exista inca asa ceva si habar n-au cum le-au gasit aia cu documentarele lor. | |
|
| |
Nywa ×yakuza××
❥sex : ❥Gold : 484 ❥Age : 32 ❥Location : Ikebukuro - Durarara
| Subject: Re: kenya Sat Apr 04, 2015 5:48 pm | |
| Intr-un documentar pe Nat Geo Wilde si au mai fost unele documentare la T.V. pe care le-am prins. Eu m-am referit la faza cu preistoria, fiindca oamenii aia locuiesc in colibe si nu in grote ca primi oameni de pe Terra, deci e o evolutie. Logica te va duce de la A la Z. Imaginatia te va purta dincolo de limite. - Albert Einstein
Diferenta dintre genialitate si prostie, este ca genialitatea are limite. - Albert Einstein
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments) | |
|
| |
Hidamari ×vip user××
| Subject: Re: kenya Sat Apr 04, 2015 7:05 pm | |
| da, dar oricum nu sunt majoritari. acum depinde si de tara, dar cel putin, in ceea ce priveste Kenya, predomina civilizatia la fel ca la noi. pe de alta parte, acolo exista terorism, deoarece sunt si crestini si sunt si musulmani. chiar saptamana asta a fost un atac terorist in Nairobi, chiar la universitatea de unde e prietena mea. | |
|
| |
Roxana H. ×fondator××
| Subject: Re: kenya Fri Apr 17, 2015 4:34 pm | |
| Tu ce parere ai despre aceasta tara? ●▬●♀۞♔♚♕ ۞♂▬▬● | |
|
| |
Hidamari ×vip user××
| Subject: Re: kenya Fri Apr 17, 2015 4:41 pm | |
| Nu cunosc multe, dar cum mi-a povestit prietena mea ca e cam asa ma si asteptam sa fie. Nu pot sa zic ca mi-ar placea sa o vizitez neaparat. | |
|
| |
Roxana H. ×fondator××
| Subject: Re: kenya Fri Apr 17, 2015 8:23 pm | |
| dar oamenii de acolo? ●▬●♀۞♔♚♕ ۞♂▬▬● | |
|
| |
Hidamari ×vip user××
| Subject: Re: kenya Fri Apr 17, 2015 8:26 pm | |
| Cunosc doar doua persoane de-acolo si sunt de treaba. | |
|
| |
Roxana H. ×fondator××
| Subject: Re: kenya Fri Apr 17, 2015 9:07 pm | |
| sa inhteleg ca restu sunt rautaciosi? ●▬●♀۞♔♚♕ ۞♂▬▬● | |
|
| |
Hidamari ×vip user××
| Subject: Re: kenya Fri Apr 17, 2015 10:26 pm | |
| ...cum ai ajuns la aceasta concluzie? Am zis ca eu cunosc doar doua persoane si ca alea doua persoane sunt de treaba. Nu am de unde sa stiu cum sunt alte persoane pentru ca nu am cunoscut decat doua, dar daca astea doua sunt de treaba, imi formez o impresie buna despre locuitorii acelei tari. Mie asa mi se pare logic. -.- | |
|
| |
Roxana H. ×fondator××
| Subject: Re: kenya Fri Apr 17, 2015 10:31 pm | |
| pai ma astept ca in tarile arabe sa fie nebuni care sa te omoare la tot pasul ●▬●♀۞♔♚♕ ۞♂▬▬● | |
|
| |
Hidamari ×vip user××
| Subject: Re: kenya Fri Apr 17, 2015 10:37 pm | |
| Da' cine ti-a zis ca Kenya e o tara araba? In Kenya predomina crestinismul, in primul rand. Apoi vin musulmanii, dar majoritatea sunt crestini. | |
|
| |
Roxana H. ×fondator××
| Subject: Re: kenya Fri Apr 17, 2015 10:39 pm | |
| pai eu ma asteptam ca tarile africane sa fie predominanta religia musulmana ●▬●♀۞♔♚♕ ۞♂▬▬● | |
|
| |
Hidamari ×vip user××
| Subject: Re: kenya Fri Apr 17, 2015 10:51 pm | |
| Lol, nu! nu stiu de alte tari africane, dar Kenya e predominant crestina. poti sa citesti pe net la alte tari, sunt sigura ca sunt si altele in care predomina crestinismul. | |
|
| |
Roxana H. ×fondator××
| Subject: Re: kenya Fri Apr 17, 2015 11:14 pm | |
| chiar am sa citesc si eu depre religiile lor ●▬●♀۞♔♚♕ ۞♂▬▬● | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: kenya | |
| |
|