Subject: Assassin's Creed: Black Flag Fri Mar 06, 2015 6:45 pm
Platforma: P.C., XBox One, XBox 360, P.S.3, P.S.4, Wii U Descriere: Actiunea situata in Havana, Kingston si Nassau pe vremea cand aceste insule erau controlate de britanici si spanioli - conchistadorii, coloniile, etc. -, cu raiduri din cand in cand - adica la ordinea zilei - de catre pirati. Eroul nostru este Edward Kenway, care devine asasin in urma unui naufragiu, astfel ajuncand sa isi riste viata in lupta impotriva templierilor si apararea persoanelor nevinovate. Parere personala: Am jucat acest joc si pot sa spun ca mi-a placut, dar nu asa de mult ca la celalalte, fiindca era mai mult pe mare si eu am stat prost cu navigatul - de cinci ori am fost scufundata de stanci si patru ori de obuzele altor nave. Mi-a placut locatile, "engleza de balta" a personajelor - nu as spune de balta, dar foloseau jargonul din acea vreme si accentul britanic-marinaresc, pe care il aveau corsarii si piratii din acele parti ale locului si la acea vreme istorica - si aventurile personajelor pe uscat. Pe mare mai putin. Il recomand fiecareui iubitor de aventuri istorice si care nu are rau de mare ^_^
Logica te va duce de la A la Z. Imaginatia te va purta dincolo de limite. - Albert Einstein
Diferenta dintre genialitate si prostie, este ca genialitatea are limite. - Albert Einstein
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)