Platforma: P.C., P.S.3, P.S.4. XBox One, XBox 360, P.S. Vita Descriere: In acest joc din seria G.T.A., ii avem ca protagonisti pe Trevor, Franklin și Michael, care sunt pusi pe "usurarea" orasului de cateva parale si sa isi faca de cap, in cel mai nebunatic mod posibil in jocurile G.T.A., astfel ei pun, de o "petrecere" doar cum cei de la RockStar stiu sa faca. Parere personala: Am jucat jocul si a fost destul de fain, mai ales ca au bagat cainele ca si personaj secundar in joc, care imi placea sa il folosesc de fiecare data cand aveam nevoie de el in misiune. Recomand jocul pentru cei care doresc sa arunce in aer masini si sa inoate in apa, fiindca jocul permite jucatorului sa isi puna personajul la inotat si nu la inecat si somn cu pestii pe fundul oceanului.
Logica te va duce de la A la Z. Imaginatia te va purta dincolo de limite. - Albert Einstein
Diferenta dintre genialitate si prostie, este ca genialitatea are limite. - Albert Einstein
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
waa, ce rau imi pare ca nu pot sa il descarc pe laptopu meu
●▬●♀۞♔♚♕ ۞♂▬▬●
Elz ×vip user××
❥sex : ❥Gold : 1016 ❥Age : 27 ❥Location : Cluj
Subject: Re: G.T.A. V Sat Feb 28, 2015 11:55 am
Tinand cont ca mie nici macar GTA 4 nu mi-a mers bine, nu voi avea prea curand sansa sa-l joc pe acesta mai ales ca inca nu a aparut pe PC, dar XBOX si PS3 nu am *lacrima*.