×Sex : ×Gold : 1199 ×Silver : 3715 ×Reputation : 1 ❥×Enrolment Date : 2023-08-26
×Age : 18 ×Location : Harghita Börek / Sigara Böreği Mon Jan 29, 2024 11:54 pm | |
| Ingrediente: 2 foi de aluat yufka (aluat filo) 150 g branza de vaci (lor peyniri) jumătate de legătură de pătrunjel ardei roșu măcinat
Preparare: Mai întâi, să pregătim umplutura. Framantam branza de vaci (lor peyniri), adaugam patrunjel tocat marunt, ardeiul rosu macinat, amestecam totul.
Acum să pregătim aluatul. Îndoiți foaia de yufka în jumătate. Tăiați de-a lungul pliului cu foarfecele de bucătărie. Fără să se despartă, se pliază din nou în jumătate și se taie. Fără a ne despărți, punem un teanc de sferturi pe masă, tragem un cuțit în mijloc - avem două teancuri. Le combinăm într-una singură și le tăiem din nou cu un cuțit în două grămezi egale.
Să ne unim împreună.
Rulam trabucuri. Luați o bucată de aluat. Întindem umplutura pe partea largă, retrăgându-ne puțin din toate marginile.Îndoim părțile laterale și răsucim tubul.
În continuare, se prăjesc uniform în ulei, se pun pe o farfurie cu un prosop de hârtie pentru a absorbi orice ulei rămas și se servesc.
Sau sunt puse la congelator și depozitate acolo până la sosirea neașteptată a oaspeților.
Poftă bună!
|
|