Unstoppable Mind
Welcome to the forum! Join here!


WELCOME to JAPAN AND KOREA FORUM
 
HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Tocăniță coreeană cu pastă de soia fermentată

Go down 
AuthorMessage
^Roxana.^
Fondator
Fondator
avatar

Army: Army: : nazzy
Sex Sex : Female
Mesaje Mesaje : 26676
Puncte Puncte : 45127
Reputatie Reputatie : 35
Varsta Varsta : 23
Localizare Localizare : Ατενος, Ελλαδα

PostSubject: Tocăniță coreeană cu pastă de soia fermentată   Wed Jul 13, 2016 5:23 pm


Ingrediente
-100 g pasta de soia fermentată (cheonggukjang)
-1 cană ridiche coreeană tăiată în bucăți de 2,5x3x0,5 cm
-1 cană tofu tăiat în bucăți asemănătoare ridichei
-1/2 cană de kimchi care a stat la fermentat o perioadă mai lungă de timp tăiat în bucăți mici
-1/2 cană ceapă tocată
-1/2 cană ceapă verde feliată subțire
-1/3 cană dovlecel feliat
-1 lingură ardei iute roșu feliat subțire
-1 linguriță usturoi tocat
-1/2 linguriță boia de ardei iute/ gochugaru
-4 căni apă
-6  foi de varec uscat (dimensiune: 2,5x5 cm)
-8 hamsii uscate
Mod de preparare
1.  Într-o oală puneți la fiert 4 căni de apă, 6 foi de varec și 8 hamsii; odată ce începe să fiarbă, acoperiți oala cu un capac și lăsați-o 5 minute la flacără medie spre mare.
2. Între timp, tăiați restul ingredientelor după modul și în cantitățile sugerate mai sus.
 
3. După ce trec cele 5 minute, luați foile de varec, acoperiți înapoi și mai fierbeți pentru 5 minute, iar apoi luați și hamsiile.

4. În zeama obținută puneți pasta de soia fermentată și sfărâmați-o cu o lingură pentru a se dizolva.

5. Odată ce supa începe să fiarbă, adăugați kimchiul și ridichea și lăsați să fiarbă pentru 5 minute la flacără medie spre mare; între timp îndepărtați spuma de deasupra.
 
6. Adăugați mai întâi dovlecelul, ceapa și toful, după care ½ linguriță boia de ardei iute și 1 linguriță usturoi tocat; amestecați încet și mai lăsați să fiarbă încă 5 minute sau până când toate ingredientele sunt fierte.
 
7. La final adăugați ceapa verde și ardeiul roșu iute și mai lăsați să fiarbă pentru 1 minut. Poftă bună!
 


●▬▬▬▬▬▬▬▬▬●۞ ۞●▬▬▬▬▬▬▬▬▬●
Back to top Go down
View user profile http://hobbitandlord.forumotion.com/forum
 
Tocăniță coreeană cu pastă de soia fermentată
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Unstoppable Mind :: • ART & TRADITION • :: SOUTH KOREA :: Arta culinara/Bautura-
Jump to: